Taller sobre l’ ÚS DE LES XARXES SOCIALS: Internet, wahtsap…

Actualment la tecnologia ha fet una revolució a la nostra manera de viure i pensar, les xarxes socials s’han convertit en un mecanisme de comunicació massiu de gran impacte a les societats actuals.

Cada dia més adolescents decideixen unir-se a una xarxa social, la freqüència d’us de les xarxes entre els adolescents, (de 12 a 19 anys) és molt elevada, en un moment social en que la pràctica dels valors té la seva nota més baixa. És per això que hem organitzat un taller sobre l’ Us de xarxes socials entre adolescents, adreçat a pares i educadors de joves adolescents.

Amb aquest taller pretenem apropar al coneixement del concepte de les xarxes socials, facilitar la presa de consciència  de l’ Identitat Digital, informar sobre els riscos i els avantatges de les xarxes socials, i desenvolupar consciència sobre la repercussió dels seus actes i la privacitat.

Serà el dijous 17 d’ octubre a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, a les 18.30h. (Pl. Constitució, s/n, Barberà del Vallès).

cartell

Posted on 8 Octubre 2013, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari