Conferència: CONSUM de TÒXICS: PREVENCIÓ des de casa i des de l’ escola

Segons els darrers estudis sobre consum de drogues en la població escolaritzada , alcohol, tabac i derivats del cànnabis són les substàncies més consumides pels adolescents i joves a Catalunya, i l ’edat d’ inici al consum va en descens els darrers anys . Les dades alerten sobre l´augment de  consum de cànnabis entre els adolescents i la rellevància del consum de drogues com un i generador de problemes de salut mental.

L’objectiu de la conferència és facilitar als assistents estratègies clares per promoure conductes saludables. Per això s’hi oferirà informació bàsica sobre el consum a l’adolescència, factors de risc i protecció; alhora que es donaran pautes educatives, eines i estratègies per prevenir i minimitzar el consum.

Intervindran les psicòlogues Maria Canut i Susana Lánguiz. La conferència serà online, via Meet.

Posted on 6 Abril 2021, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: