FÒRUM SALUT SABADELL 2018

 

Els propers 6 i 7 d’abril es celebrarà la segona edició del FÒRUM SALUT. Aquest any, el tema central serà “L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE”. Reconeguts experts aproparan al públic, de manera senzilla i entenedora, qüestions fonamentals relacionades amb un tema tan important com és l’ alimentació.

El FÒRUM és un esdeveniment que  afavoreix l’accés a la informació però també que promou la sensibilització i el diàleg col·lectiu. Arriba, amb la voluntat de promoure el diàleg i la reflexió a la ciutat sobre diferents qüestions relacionades amb la salut. Així mateix, ofereix propostes familiars i tallers que reforcen el Fòrum com a punt de trobada i sensibilització per al conjunt de la ciutadania.

El Fòrum Salut és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i un Comitè organitzador nascut del Consell de Salut i integrat per entitats i institucions de la ciutat, entre les quals destaquen Salut Mental Sabadell.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que en algunes cal inscripció prèvia. programa forumsalut18

Posted on 13 Març 2018, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: