VOLUNTATS ANTICIPADES EN SALUT MENTAL

Creiem que totes les persones tenim dret a prendre les nostres pròpies decisions, disposant de tota la informació, assessorament i llibertat necessàries. Hi ha moments en la vida en que la nostra capacitat de decisió es pot veure limitada (o anul·lada per complert) per causes de salut.

Les voluntats anticipades són una eina per garantir el dret de decisió en aquests moments en els que som més vulnerables. Amb aquest document, tota persona que ho desitgi, pot deixar per escrit les seves decisions en referència a l’assistència mèdica que voldria rebre en un possible futur.

Aquest eina ha començat a aplicar-se també dins l’àmbit de la salut mental. Les persones, degudament assessorades i acompanyades, poden deixar constància de les seves preferències alhora de rebre assistència mèdica en una possible situació futura de crisi psiquiàtrica.

Veiem aquest recurs com una opció molt  interessant i alhora complexa. És per això que  hem organitzat una  xerrada per poder rebre tota aquella informació que ens cal directament de dues persones que ja en tenen experiència. Podrem debatre tots aquells aspectes complexos que comporta la utilització de les voluntats anticipades en salut mental.

programa

Tema:  Voluntats Anticipades en Salut Mental.

Ponents:

·         Sra. Mercedes Rueda Lizana. Psicòloga clínica. USMC Zaidin , Granada.

·         Sra. Ana Mingorance Martín. Advocada, Servicio de información y asesoramiento jurídico FEAFES-ANDALUCIA.

Ambdues són membres del Grupo de Derechos Humanos y Salud Mental de Andalucia, grup col·laborador en la realització de la Guia de PLANIFICACIÓN ANTICIPADA DE DECISIONES EN SALUD MENTAL.

Data i Hora: Dijous 1 de desembre a les 18.30h.

Lloc :  Col·legi d’ Advocats de Sabadell (Carrer Lacy, 15).

Posted on 14 Novembre 2016, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: