JORNADA INAUGURACIÓ NOVA SEU SALUT MENTAL SABADELL, COMMEMORACIÓ 20è ANIVERSARI ENTITAT I 10è ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DE LA XAMBA

DSC08852

 

 Ja podem dir ARA SI! Dissabte 4 d’ octubre,  vam inaugurar la nova seu  de Salut Mental Sabadell i del Club Social La Xamba, i commemorar els 20 anys de la fundació de la entitat i els 10 anys de la creació del Club. La preparació de l´esdeveniment va començar abans de les vacances d´estiu en col·laboració amb l´Ajuntament de Sabadell.

Va ser una jornada magnífica. El bon temps ens va permetre dur a terme a l’exterior les actuacions del grup de música Krec’n’tu del Club Social la Xamba i del grup de flautes del Conservatori Professional de Sabadell, mentre les autoritats convidades visitaven les instal·lacions.

A l’acte, presentat i conduït per l’actor Enric Arquimbau,  van assistir-hi  representants de la Generalitat i de l´Ajuntament de Sabadell,  entitats i institucions de la ciutat,  membres de la junta directiva  i de la comissió artística de Salut Mental Sabadell, treballadors de SMS,  usuaris del Club Social La Xamba, familiars,  veïns del barri i del complex Parc Central

La Sra. Anna Mª Montseny, presidenta de Salut Mental Sabadell, va donar la benvinguda als assistents i als representats institucionals que van parlar: La Sra. Carmela Fortuny, directora general de l’ICASS; la Sra. Cristina Molina, directora del Pla Director de Salut Mental  i Addicions de la Conselleria de Salut; el Sr. Paul Reid, director d’Ikea Sabadell , recentment incorporat i que va delegar  la intervenció en representació de IKEA al Sr.  Alberto Gómez i  l’Il·lm. Sr. Joan Carles Sánchez, Alcalde de Sabadell.

Un cop finalitzats els parlaments vam compartir conversa i un refrigeri mentre s’obrien les portes de l’associació per la visita.

Com a record de l´acte, es va fer entrega, a tots els assistents, d´una galeta dissenyada i elaborada pels alumnes del  prelaboral del Vapor Llonch de l’ Ajuntament de Sabadell.

Dossier premsa PDF

 

 

 

Posted on 8 Octubre 2014, in Varis. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: