Serveis d’ Atenció a les Famílies

L’entorn familiar és un element bàsic per aconseguir la recuperació de les persones que pateixen algun tipus de trastorn mental. La família continua sent la principal font de suport i atenció continuada.

El fet d’assumir i gestionar correctament tot el que significa l’aparició d’un trastorn mental, és un procés difícil que implica temps i esforç per part de tots els membres de la família. És per això, que l’associació te la finalitat d’ofereir suport integral, inmediat i concret a les persones amb trastorn mental i a les seves famílies, de manera personalitzada i ajustada a les seves necessitats. El programa d’atenció a les famílies està pensat per respondre a aquestes necessitats i dotar a tota la família de les eines per afrontar les diferents situacions.

Però no tant sols els trastorns mentals més greus provoquen malestar emocional i patiment. Hi ha persones i famílies que passen per moments difícils, de inestabilitat emocional, de confusió… Persones que poden necessitar orientació i suport en un moment de crisi. L’entitat també acull a aquestes persones i ofereix serveis que promouen la salut i el benestar contribuint així a la prevenció de problemàtiques més greus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: