antiga edició

La primera edició del projecte ART a 4 MANS, que s’inicià a finals del 2010, va culminar amb la presentació al públic de les obres acabades en una exposició que es va poder visitar  del 2 de setembre fins el 9 d’octubre a  l’Espai Cultura d´Unnim.

El nostre agraïment per Isabel Angulo, Alfons Borrell , Anna Maria Çabeza,  Lluís Clapés, Lluís Dubreuil, Quim Góngora,  Ramiro Fernandez, Jordi Junyent, Carme Maestre, Isidre Manils, Glòria Marín, Quim Montserrat, Andreu Serra,  Floreal Suriguera, Miquel Tejedo, Oriol Vilapuig, que han posat el seu  talent  i el seu temps. A Francesc Martinez i Julio Torres que es varen incorporar últimament guiant l’execució del grafitti.

Als artistes socis de la XAMBA, que es van automotivar per participar en aquesta experiència, i  que, tal com diu un d´ells en el catàleg, – sempre hi ha un abans, un desprès i un ara. -Ells han escollit la forma d´art en que volien participar, i són : Maria José Arahuete, Àngels Arissó, Jaume Coll, Fèlix Cañadell, Joan Casals, Pere Dorio, Francisco Estepa, Jesús Francisco Flores, Juan Luís Gallardo, Epi Giraldo, Xavi Lloret, Emili Morante, Víctor Pola, Teresa Prior,i  Joan Ros.

        

Dossier de premsa

Itinerància d’aquesta 1a edició.

Castellar del Vallès

Terrassa

Biblioteca de Ponent

Biblioteca del Nord

Taulí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: